🚚Transport GRATUIT la comenzi peste 199lei

↩️Retur gratuit in easybox

📍Livrare in easybox 9 lei

Tinute pentru vacanta: idei de outfituri la moda pentru concediul la mare

Tinute pentru vacanta: idei de outfituri la moda pentru concediul la mare
    Visam la vara si la vacantele relaxante pe plaja, la locatii inedite si la tinute confortabile.
Tinutele sunt importante intr-o vacanta, de aceea ti le poti organiza din timp, astfel incat in vacante doar sa te relaxezi si sa te simti bine in outfiturile alese.
     
Mai jos sunt cateva propuneri de idei pentru tinutele de vacanta:

    Costume de baie, piesele esentiale ale tinutelor pentru vacanta la mare, la plaja, la soare, alege din gama variata de pe site, https://www.embody.ro/
    Costumul de baie este o piesa must-have in vacantele la mare si il poti purta si in diferite combinatii, putand fi purtat cu rochii, cu blugi scurti sau pantaloni si fuste, in tinute lejere dar si sexy pentru un outfit seara in oras, pe plaja, cu prietenii.
    Rochiile pareo cu aspect de plasa sunt in continuare in trend la mare, in vacante putand fi purtate peste costumul de baie si in diverse combinatii si destul de practice si lejere.
    Topurile cu sau fara bretele pot fi asortate cu costumele de baie, cu pantaloni din denim si sandale cu toc sau talpa ortopedica.
     Alte outfituri lejere ar fi din materialul din in, pantaloni lejeri si salopete, materialul din in fiind extrem de racoros. Pantalonii din in pot fi purtati cu camasi lejere, pentru serile racoroase la malul marii.
    Ochelarii de soare, incaltamintea cu talpa joasa, palariile, cremele si uleiurile cu factor de protectie solara trebuie sa fie nelipsite din bagajul de plaja. Camasile oversize sunt piese practice care pot fi purtate peste costumul de baie.
    Fustele midi, lungi sunt usor de integrat in tinutele de plaja, lejere practice si pentru un look la moda, cu imprimeuri leopard, animal print, in culori vibrante.
   
   Tu la ce tinute pentru vacanta te-ai gandit? Daca ti-ai dat seama ca iti lipsesc anumite piese din garderoba de vara, sau doresti sa iti reinnoiesti tinutele de vara, hai pe site-ul nostru https://www.embody.ro/ pentrua vedea noua colectie de costume de baie 2023 dar si imbracaminte pentru plaja.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!