🚚Transport GRATUIT la comenzi peste 199lei

↩️Retur gratuit in easybox

📍Livrare in easybox 9 lei

Costume de baie 2023

Costume de baie 2023
           Cel mai frumos si preferat sezon din an, vara, se apropie si toti visam la zileCostume de baie 2024 insorite de vara, vacante la mare si iesiri cu prietenii. Orice ce planuri ai avea, costumul de baie, fie ca este costum de baie in doua piese sau costum de baie intreg , trebuie sa fie nelipsit din garderoba ta.
           Daca esti in cautare de costume de baie pentru vacanta ta la mare sau la piscina, www.embody.ro gasesti o gama diversificata de costume de baie, in culori si printuri de sezon, cu croieli care sa te avantajeze in functie de silueta. Noi tendinte in materie de costume de baie, pentru toate bugetele, siluetele le gasesti pe site-ul www.embody.ro
           Nu uita sa iti completezi tinuta de vara si cu rochiile de plaja, care iti vor pune silueta sexy in evidenta. Modele de rochii si costume de baie cu animal print sunt in tendinte in moda si anul acesta, orice femeie ar trebuie sa aiba in garderoba costum de baie cu animal print sau costum de baie floral, pentru un look estival, este un must have.
           Costumul de baie cu talie inalta este intodeauna in trend, la fel si anul acesta, deoarece avantajeaza orice tip de silueta, ascunde imperfectiunile, alungeste silueta, picioarele par mult mai lungi si tu vei arata mult mai sexy la plaja.
          O varianta mai indrazneata sunt costumele de baie decupate, costumele de baie cu snururi pe lateral care dau o nota sexy la piscina sau pe plaja, atragand toate privirile.
          O alta varianta buna in alegerea tinutei pentru plaja, ar fi un costum de baie modelator, sculpteaza silueta, iar daca nu ai avut cum sa slabesti pana la venirea sezonului estival, poti obtine cu ajutorul acestui costum de baie, un efect de subtiere al taliei si siluetei, confectionate din materiale speciale si cu ajutorul tesaturilor, modeleaza silueta.
          Pentru un corp de clepsidra, un must have ar fi costumele de baie intregi, costum de baie intr-o singura piesa, cu detalii in jurul taliei, cum ar fi o curea, un snur, o banda care sa iti scoata in evidenta talia.  Daca vrei extra acoperire la plaja, alege varianta de cosum de baie cu fusta, o alegere buna si inspirata cand vrei un look feminin dar relaxat, fara sa iti faci griji de cateva kg in plus.
          Ai multe optiuni in alegerea unui costum de baie perfect, cu printuri tropicale, animal print, culori vibrante in care sa te simti atragatoare. Vara este sezonul perfect pentru a experimenta tinute noi si de a-ti schimba garderoba cu haine noi si fresh.
         Un costum de baie cu animal print, nu lipseste niciodata din colectiile designerilor, fiind sexy si in trend in orice moment, putand fiind combinat cu rochii de plaja sau chiar crea look-uri cu pantaloni de jeans. Costum de baie animal print, un must have si in 2023, indiferent de imprimeu, alegerea este intodeauna buna, costum de baie leopard, costum de baie snake, costum de baie zebra, il poti alege pe cel preferat de tine.
         Imprimeurile de inspiratie tropicala, costum de baie cu imprimeu tropical, iti vor da un aer extrem de sexy iar culorile vibrante imprimate, iti vor scoate in evidenta bronzul auriu.
         Costume de baie cu push-up pentru un bust mai generos, push-up-ul preferat de majoritatea femeilor, un costum de baie sexy incepe de la un sutien care evidentiaza zona bustului.
         Costumele de baie neon sunt la fel in mare voga in 2023, deoarece se poarte culorile aprinse, alege-ti din colectia de pe site si planuieste-ti vacanta ideala cu zile insorite si bronz accentuat.
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!