🚚Transport GRATUIT la comenzi peste 199lei

↩️Retur gratuit in easybox

📍Livrare in easybox 9 lei

Alege-ti lenjeria perfecta de Valentine's Day!


Ziua indragostitilor este despre momentele de rasfat impreuna, care ar trebui celebrate in fiecare zi, insa, de 14 Februarie, indragostitii vor sa isi exprime iubirea in toate modurile, oferindu-i persoanei iubite flori, dulciuri si diverse cadouri pentru a-si arata iubirea, poate chiar si in cele mai iesite din comun moduri.
Pe langa clasicii trandafirii si ciocolata belgiana, o lenjerie sexy poate fi alegerea perfecta, cadoul ideal pentru persoana iubita.
Descopera senzualitatea in body-urile de dantela, care pot fi alegerea ideala atunci cand esti in cautare de lenjerie sexy, poti alege dintr-o gama variata de modele de pe embody.ro
Valentine's Day este cel mai bun moment pentru a te rasfata cu noile achizitii de lenjerie sexy. 
Un set de lenjerie sexy este tot ce ai nevoie, o lenjerie provocatoare care sa iti puna in evidenta feminitatea, sa iti ofere o atitudine indrazneata si sa fii senzuala, este tot ce conteaza ca tu sa te simti perfect in pielea ta si acest lucru il va observa si partenerul tau.
Iti poti cumpara sau poti sugera iubitului sau sotului ce ti-ai dori sa primesti si cum ati putea sarbatori de 14 februarie. Poti lasa sa decida el ce lenjerie sexy ti s-ar putea potrivi si astfel te poate surprinde.
Noua colectie Embody Dream iti propune cateva variante de lenjerie intima, lenjerie sexy, ce nu poate trece neobservata. 
Poti analiza modelele de pe site din confortul casei, fara a fi nevoie sa mergi prin magazine ore intregi pentru alegerea unei tinute.
Nu exista prea mult rosu sau prea mult roz sau chiar prea sexy, lasa loc imaginatiei si bucura-te de momentele frumoase alaturi de persoana iubita.
Lenjeria sexy potrivita, creeaza o stare de spirit, iti da incredere, fii indrazneata si incearca diferite modele si culori si iesi din zona de confort, macar o data :) Cateva idei si modele de lenjerie sexy

Alege un set de broderie cat mai decupat sau cat mai scurt, alege dantela sau satinul.
Body-urile de dantela reprezinta o combinatie intre senzualitate si eleganta, insa si satinul este extrem de sexy.
Ingredientul principal pentru o seara perfecta alaturi de sot sau iubit consta in alegerea lenjeriei sexy, sigur nu vei da gres indiferent de model. Alege insa o lenjerie care sa te puna in valoare si sa ti se potriveasca stilului. Poti alege modele in culoarea rosu, care este culoarea senzualitatii sau negru fiind intotdeauna sexy.
Daca in perioada cu Valentine's Day sau chiar in acea zi te afli intr-o destinatie exotica, nu uita de o alta piesa importanta din garderoba si anume costumul de baie.
Iti propunem acest costum de baie in doua piese Embody Star , Embody Silver si cu siguranta vei straluci pe plaja, iar partenerul tau sigur va fi mandru si impresionat  de tinuta ta.
Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!