🚚Transport GRATUIT la comenzi peste 199lei

↩️Retur gratuit in easybox

📍Livrare in easybox 9 lei

Cum sa arati stylish in haine de gravida?

Cum sa arati stylish in haine de gravida?
Astepti un bebe? Felicitari! Sarcina este o perioada minunata cu schimbari in bine, insa si din punct de vedere stilistic, garderoba se poate schimba pe o perioada de 9 luni, posibil si dupa.
Sunt femei care in primele luni de sarcina, pot purta inca orice dar si femei care isi doresc sa poarte doar haine largi, confortabile, din materiale bune, care lasa pielea sa respire.
Este timpul sa iti faci ordine in garderoba si sa alegi piesele care ti se potrivesc si in care te simti confortabila, rochii sau colanti care sa nu te stranga, sa porti purta cu lejeritate.
Alege sa faci shopping corect, fara cheltuieli mari, nu cumpara haine de care nu ai nevoie, cumpara pe parcurs in functie de dimensiunile la care vei ajunge in perioada respectiva.
Poti cauta branduri accesibile, nu este nevoie sa investesti multi bani pe haine, sau poti alege haine pe care sa le poti purta si accesoriza in alte tinute si dupa.

 Cum sa alegi camasa de noapte pentru gravide

Hainele vor trebui sa fie suficient de largi, pentru a putea fi purtate pe toata durata sarcinii si cu marimi adaptate in functie de varsta sarcinii.
Se potrivesc de minune rochitele lejere, camasile de noapte, pe embody.ro gasesti o gama variata de modele, camasa de noapte gravida cu deschidere nasturi pentru alaptat , din material placut la atingere, confortabil, din bumbac, cu printuri pe care le poti purta si ulterior sau tip rochita,  Camasa de noapte gravida tip rochie, deschidere fermoar pentru alaptat, bumbac, roz.
Cand alaptezi, va trebui sa ai haine decoltate, cu deschidere rapida si confortabile pentru asta, este mult mai comod sa cumperi camasile de gravida inca din sarcina si pe care sa le poti folosi apoi in timpul alaptarii, in ambele situatii sau ca rochite dupa.
Nu alege haine stramte, mulate, incearca sa le eviti pe cat posibil atunci cand esti insarcinata, trebuie sa te simti cat mai comod, fara sa iti creeze disconfort. 
Daca esti in cautare de marimi mari, poti alege Camasa de noapte gravida, deschidere nasturi pentru alaptat, bumbac, baby born, alb 
In functie de sezon, alege-ti hainele potrivite pentru tine, in care sa te simti bine din toate punctele de vedere, care sa iti reprezinte stilul si sa iti faca placere sa le imbraci.
Alege pantaloni speciali, care au acea protectie pentru burta, gasesti tot pe embody.ro , Colanti gravida talie inalta si banda, bumbac elastic, gri , ii poti accesoriza si in tinute de seara, cu pulovere si bluze lungi sau cu jachete.
Colantii sunt foarte comozi, elastici si adaptabili pe masura ce burta creste si din bumbac, lasa pielea sa respire.
Pentru perioadele calduroase, alege sa porti si Colanti gravida lungime trei sferturi, gri si adapteaza-i stilului tau.
Cautati promotii si reduceri, nu trebuie sa platiti multi bani pe haine, mai ales in aceasta perioada cand corpul va simti modificari, haine la promotie de gravide, le gasiti pe embody.ro , deja reduse, cateva exemple de produse Camasa de noapte gravida, deschidere nasturi pentru alaptat, bumbac , Camasa de noapte gravida, deschidere nasturi pentru alaptat , Camasa de noapte gravida, deschidere nasturi pentru alaptat, bumbac, Butterfly, vezi intreaga gama la un pret convenabil pe embody.ro si evita drumurile lungi si obositoare prin magazine, cumparaturile in perioada sarcinii se fac mai usor online, rezerva-ti timp mai bine pentru iesirile in parc, cu prietenele.
Doar pentru ca esti insarcinata, nu inseamna ca nu poti sa arati bine in haine care iti plac si sa fii admirata de catre cei din jur, important este sa te simti bine toata aceasta perioada minunata.
 
Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!