🚚Transport GRATUIT la comenzi peste 199lei

↩️Retur gratuit in easybox

📍Livrare in easybox 9 lei

Tipuri de costume de baie: afla care sunt principalele optiuni si cum sa o alegi pe cea potrivita pentru tine

Tipuri de costume de baie: afla care sunt principalele optiuni si cum sa o alegi pe cea potrivita pentru tine

Indiferent daca urmeaza sa mergi la mare sau la piscina, este foarte important sa alegi un costum de baie potrivit, deoarece aceasta iti poate influenta atat stima de sine, cat si confortul. In cazul in care alegi un model care nu ti se potriveste, te vei simti incomod pe tot parcursul zilei. Mai mult, alegerea potrivita a costumului de baie iti poate imbunatati aspectul fizic, fiindca iti poate scoate in evidenta formele frumoase ale corpului pe care le ai. Pe langa aspectul placut pe care il creeaza, un astfel de articol corect ales te va face sa te simti increzatoare si sa petreci clipe unice alaturi de persoanele dragi.

Pe langa aspectele mentionate anterior, atunci cand faci alegerea potrivita in ceea ce priveste costumul de baie, te vei simti excelent in timpul activitatilor pe care le desfasori la plaja sau la piscina. Ar fi bine ca acesta sa fie suficient de strans pentru a te simti in siguranta, insa si confortabil pentru a putea avea libertate de miscare. De asemenea, daca alegi costumul de baie potrivit, vei reusi sa eviti niste situatii neplacute si nu vei atrage atentia asupra ta in mod negativ.
 

 1. Tipuri de costume de baie: care sunt costumele de baie care se poarta

1. Tipuri de costume de baie care sunt costumele de baie care se poarta - mare, femeie, costum de baie
Exista numeroase costume de baie foarte frumoase si care sa avantajeze fiecare femeie, incepand de la cele simple si elegante, pana la cele complexe si extravagante. Atunci cand iti alegi costumul de baie, este important sa tii cont atat de gusturile si preferintele pe care le ai, cat si de forma corpului tau. Printre cele mai apreciate costume de baie de catre persoanele de sex feminin se numara atat cele intregi, cat si cele formate din doua piese.
Ce costume de baie se poarta?
Costumele de baie intregi sunt cele care acopera tot corpul, fiind potrivite in cazul in care iti doresti sa nu ai vizibila zona abdomenului, sa te protejezi de razele solare si sa te simti confortabil. In plus, un alt avantaj al alegerii unor costume de baie intregi este faptul ca pot fi folosite si pentru sporturi acvatice, precum inotul sau surfingul, deoarece ofera o mai mare sustinere si confort.
Exista mai multe costume de baie intregi pentru care poti opta, cum ar fi cele cu slip normal, tanga sau cu diferite tipuri de bretele sau fara. Pe langa tipul de slip sau bretele, diferitele decolteuri sunt alte aspecte care fac diferenta, precum cele cu pliuri, volane, buzunare sau fermoare.

1. Tipuri de costume de baie care sunt costumele de baie care se poarta - costum de baie intreg 1. Tipuri de costume de baie care sunt costumele de baie care se poarta - femeie cu costum de baie intreg albastru 1. Tipuri de costume de baie care sunt costumele de baie care se poarta - femeie cu costum de baie intreg rosu


Pe langa cele intregi, o alta varianta populara sunt costumele de baie din 2 piese, o alternativa confortabila care-ti va permite sa te bronzezi uniform pe aproape tot corpul. Acestea se gasesc in numeroase stiluri si culori, incepand de la cele fara model si intr-o singura culoare, pana la cele extravagante cu culori reflectorizante sau modele fascinante.

1. Tipuri de costume de baie care sunt costumele de baie care se poarta - femeie, costum de baie 2 piese pe negru 1. Tipuri de costume de baie care sunt costumele de baie care se poarta - femeie cu costum de baie, partea de sus pe negru, jos model floral 1. Tipuri de costume de baie care sunt costumele de baie care se poarta - femeie cu costum de baie animal print 1. Tipuri de costume de baie care sunt costumele de baie care se poarta - costum de baie din 2 piese rosu

Poti alege costume de baie cu talie inalta, in cazul in care iti doresti sa creezi iluzia unei talii mai mici si a unei proportii echilibrate intre partea superioara si cea inferioara sau costume de baie tanga, un model excelent in cazul in care iti doresti sa obtii un bronz uniform. De asemenea, aceste tipuri de costume de baie iti vor oferi o senzatie de libertate si confort in timpul in care desfasori diferite activitati pe plaja sau in apa, deoarece nu exista o acoperire excesiva care sa te deranjeze. Indiferent de tipul de costum de baie pe care il alegi, este important sa te simti confortabil si sa ai incredere in fortele proprii atunci cand il porti.

1. Tipuri de costume de baie care sunt costumele de baie care se poarta - costum de baie din 2 piese animal print 1. Tipuri de costume de baie care sunt costumele de baie care se poarta - costum de baie din doua piese cu model


O alta alegere foarte apreciata de catre femei este purtarea unor costume de baie modelatoare, deoarece te va face sa te simti increzatoare si sa arati mai bine in timp ce te bucuri de activitatile intreprinse la plaja sau la piscina alaturi de prieteni sau familie. Acest tip de costume de baie este conceput pentru a sustine corpul si a contura zonele cheie, cum ar fi sa evidentieze abdomenul, talia sau alte atuuri ale doamnelor si domnisoarelor. De asemenea, costumele de baie modelatoare pot fi alegerea potrivita in cazul in care iti doresti sa ascunzi anumite imperfectiuni sau zone mai putin tonifiate ale corpului tau.

1. Tipuri de costume de baie care sunt costumele de baie care se poarta - costum de baie modelator pe alb 1. Tipuri de costume de baie care sunt costumele de baie care se poarta - costum de baie modelator pe albastru 1. Tipuri de costume de baie care sunt costumele de baie care se poarta - costum de baie modelator pe negru


Pe langa tipurile mentionate anterior, niste costume de baie cu push-up sunt o alta varianta pentru care poti opta, mai ales in cazul in care iti doresti sa obtii o silueta mai ferma si mai atragatoare in zona bustului. Acestea sunt concepute pentru a oferi un efect de ridicare si conturare, permitandu-ti sa arati si sa te simti minunat in costumul de baie. In plus, acestea pot fi o alegere excelenta pentru femeile cu sanii mici, deoarece ofera un efect de marire si volum, creand o forma mai rotunjita si mai plina a bustului.

2. Cum iti alegi costumul de baie: ce costum de baie te avantajeaza in functie de silueta pe care o ai

2. Cum iti alegi costumul de baie ce costum de baie te avantajeaza in functie de silueta pe care o ai - Femeie la plaja cu costum de baie portocaliu

Te intrebi frecvent ce costum de baie te avantajeaza sau care ti se potriveste? In cazul acesta, este bine sa cunosti urmatoarea informatie: atunci cand urmeaza sa iti alegi costumul de baie, pe langa designul, materialul sau culoarea acestuia, ar fi bine sa stii care este modelul care se potriveste cu silueta ta. Pentru a stabili acest aspect, este important ca pentru inceput sa stii ce tip de silueta ai, iar mai apoi cateva sfaturi si recomandari referitoare la modelele care se potrivesc cu tipul tau de corp in functie de forma acestuia:
Silueta in forma de clepsidra - Daca ai o silueta de clepsidra, care se caracterizeaza prin faptul ca umerii si soldurile tale au dimensiuni similare, iar talia este ingusta, poti alege un costum de baie din 2 piese sau chiar dintr-o piesa, insa cu decupaj in jurul taliei pentru a o evidentia intr-un mod frumos si atragator.
Silueta dreptunghiulara - Daca ai o silueta dreptunghiulara, adica umerii si talia ta au dimensiuni similare, poti opta pentru un costum de baie cu volane sau franjuri pentru a crea impresia de curbe. O alta varianta ar fi sa alegi un costum de baie cu cupe si taieturi laterale pentru a accentua linia bustului si a evidenţia talia.
Silueta in forma de mar - Daca ai o silueta mar, adica o talie mai mare decat soldurile si umerii, poti opta pentru un costum de baie tip tankini, cu partea de sus mai lunga decat un bikini clasic. De asemenea, poti alege si un costum de baie cu partea de sus intr-o culoare mai inchisa decat cea de jos pentru a atrage atentia catre partea inferioara a corpului.
2. Cum iti alegi costumul de baie ce costum de baie te avantajeaza in functie de silueta pe care o ai - costum de baie 2 piese, model cu alb si galben


Silueta in forma de diamant - Aceasta silueta se caracterizeaza prin umeri si solduri de dimensiuni similare, dar cu talia mai pronuntata. In cazul in care ai o astfel de silueta, ar fi bine sa optezi pentru costume de baie care au in partea superioara bretele sau cupe, deoarece acest model creeaza impresia de umeri ampli si reuseste sa echilibreze proportiile corpului.
Silueta in forma de para - Daca ai o silueta para, adica daca soldurile tale sunt mai largi decat umerii si talia, poti opta pentru un costum de baie cu talie inalta pentru a accentua aceasta zona si a atrage atentia catre partea de sus a corpului. De asemenea, poti alege si un costum de baie cu bretele mai late pentru a echilibra proportiile corpului.
Silueta in forma de triunghi - Daca ai o silueta de acest tip, adica umerii mai ingusti decat soldurile si talia, poti opta pentru un costum de baie care are in partea superioara bretele mai late sau decupaje pentru a atrage atentia catre aceasta parte a corpului si a echilibra proportiile.
Silueta ovala - Aceasta silueta se caracterizeaza prin talie mai larga decat umerii si soldurile, dar fara a avea o forma specifica. In cazul in care ai acest tip de silueta, ar fi bine sa optezi pentru costume de baie cu taieturi asimetrice, care sa creeze impresia de talie mai ingusta si sa atraga atentia catre alte parti ale corpului.
Acum ca ai aflat aceste informatii nu trebuie sa te mai intrebi „ce tip de costum de baie mi se potriviste”. Deci, indiferent de silueta pe care o ai, este important sa intelegi ca fiecare dintre ele are propriile caracteristici si sa fii constienta de forma pe care o ai tu, pentru a putea face cea mai buna alegere in materie de costume de baie. De asemenea, ar fi bine sa incerci mai multe stiluri si croieli pana gasesti piesele pentru plaja sau piscina care te reprezinta si in care te simti si arati bine. Pe langa aceste aspecte, este important sa alegi cu atentie culorile si imprimeurile care iti plac si care reflecta personalitatea ta.

 3. Cum sa alegi costumul de baie potrivit pentru tine

 3. Cum sa alegi costumul de baie potrivit pentru tine - costum de baie, piscina, femeie
Atunci cand vine vorba despre alegerea costumului de baie potrivit, ar fi bine sa optezi pentru cele confectionate din materiale calitative, deoarece acestea sunt mai confortabile si rezista un timp mai indelungat impotriva umezelii si a expunerii la soare. De asemenea, atunci cand te intrebi „Ce costum de baie mi se potriveste”, ar fi bine sa alegi un material elastic, precum nylonul, poliesterul si spandexul, deoarece sunt durabile si usor de ingrijit si sa le eviti pe cele care se decoloreaza sau se intind dupa cateva utilizari.
In plus, atunci cand urmeaza sa iti achizitionezi un costum de baie potrivit trebuie sa te gandesti la culorile si modelele pe care le are, deoarece aceste aspecte iti pot accentua anumite parti ale corpului si influenta modul in care arati si te simti.
In cazul in care esti o persoana inalta si iti plac imprimeurile, poti alege un costum de baie cu dungi orizontale sau buline, iar daca iti doresti sa obtii cativa centimetri in plus ar fi bine sa alegi modele alungite sau cu linii verticale. Pe langa model, este important sa alegi corect culorile pentru a te asigura ca se potrivesc atat cu forma si culoarea corpului tau, cat si cu preferintele pe care le ai sau celelalte piese vestimentare pe care le porti. In cazul in care cauti un costum de baie care sa se potrivesca cu orice, nuantele neutre sunt cea mai buna alegere, iar daca iti doresti sa obtii un efect de subtiere, ar fi bine sa optezi pentru culori inchise.
3. Cum sa alegi costumul de baie potrivit pentru tine - Femeie care fuge in mare


Pe langa aspectele mentionate anterior, ar fi bine sa tii cont de confortul si functionalitatea costumului de baie pe care il alegi. Daca planuiesti sa inoti sau sa realizezi alte activitati in apa, un costum de baie a carui marime ti se potriveste perfect, astfel incat sa stea fix pe tine, este esential. De asemenea, pentru a face aceasta alegere ar trebui sa tii cont si de bugetul pe care il ai si sa te gandesti la optiunile disponibile in aceasta suma care ti se potrivesc.
 
In concluzie, cum sa iti alegi costumul de baie potrivit nu este deloc o misiunea dificila, daca cunosti ce modele se poarta si care te avantajeaza. Selectarea unui astfel de articol potrivit este foarte importanta pentru toate femeile, deoarece acest lucru poate imbunatati aspectul fizic, oferi confort si ajuta la evitarea unor situatii jenante. Bineinteles, este nevoie sa iei considerare atat forma corpului si stilul personal, cat si activitatile pe care urmeaza sa le desfasori.
 
Surse foto: embody.ro, unsplash.com
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!