🚚Transport GRATUIT la comenzi peste 199lei

↩️Retur gratuit in easybox

📍Livrare in easybox 9 lei

Treningurile de catifea- modele in trend in 2021 confortabile si practice

Treningurile de catifea- modele in trend in 2021 confortabile si practice
Fiecare femeie, mai ales o fashionista, cele pasionate de moda, adora sa afle ultimele tendinte in materie de haine, culori, machiaj.
Anul 2020, dpdv al modei a reprezentat anul in care tinutele confortabile au fost de baza, cele lejere, usor de asortat si purtat.Trendul continua si in 2021, deoarece catifeaua a luat amploare fiind la mare cautare.
Exclusive Fashion iti propune pe site-ul embody.ro noua colectie de treninguri de catifea, care te poate inspira in alegerea de pieselor vestimentare, in stil casual si in diverse combinatii cool.
Compleu trening de catifea este un must have si poate fi purtat in sezonul de primavara cu o geaca denim si incaltaminte sport.
Daca vezi ca iti lipsesc anumite piese vestimentare din garderoba, te invitam sa vezi pe site-ul embody.ro cateva idei de tinute si modele.
Poti accesa din lista de mai jos modele de treninguri de catifea si compleuri in culori vibrante, cu care sa atragi toate privirile, adoptand un stil casual dar totodata sa te simti sexy si confortabil.
Postarea urmatoare
Compleuri Trening/pantaloni - Trening dama vatuit, embody sport,roz
-19%

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!