🚚Transport GRATUIT la comenzi peste 199lei

↩️Retur gratuit in easybox

📍Livrare in easybox 9 lei

Cele mai bune costume de baie modelatoare

Cele mai bune costume de baie modelatoare

Odata cu venirea sezonului estival, apare, mai ales la doamne, si nevoia unei noi investitii in ceea ce priveste garderoba: costumele de baie. Pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos, vara inseamna plaja, petreceri pe malul marii si, bineinteles, ore intregi de relaxare petrecute pe sezlong sub razele soarelui. Un costum de baie care sa se potriveasca siluetei tale si care sa iti puna trasaturile in evidenta este detaliul care intregeste tot acest peisaj.
Una dintre categoriile de costume de baie capabile sa evidentieze orice fel de silueta si sa ascunda, in acelasi timp, micile imperfectiuni, este cea a costumelor modelatoare. Dar cum il alegi pe cel perfect pentru gusturile si nevoile tale? Afla informatiile de care ai nevoie, dar si cateva recomandari de modele in pas cu ultimele trenduri, chiar din acest articol!
 

1. Cele mai bune costume de baie modelatoare - clasificare TOP 3

 




 
1. cele mai bune costume de baie modelatoare top 3 - savana 1. cele mai bune costume de baie modelatoare top 3 - costum snururi 1. cele mai bune costume de baie modelatoare top 3 - leopard print
Produs Costum de baie modelator Savana, cu decupaje si animal print Costum de baie modelator intreg, cu snururi laterale si bretele reglabile Aria Costum de baie modelator intreg, animal print imprimeu leopard, cu snur reglabil la spate Savana

Despre
Costumul de baie modelator Savana este un costum intreg, special conceput pentru a pune in valoare bustul, spatele si talia.
Compozitie 80% polyester 20% elastan.
Culoare gri, imprimeu tip snake print.
Costumul de baie modelator din colectia Aria este un costum de baie intreg, cu decolteu adanc.
Compozitie 80% poliamida, 20% elastan.
Culoare negru, snururi reglabile pe laterale.
Costumul de baie din colectia Savana este un costum intreg, cu imprimeu tip leopard.
Are bretele si un snur reglabil la spate.
Material 80% poliamida, 20% elastan.
 


Specificatii
Este prevazut cu cupe tip push-up si bretele reglabile pentru a crea iluzia unui decolteu mai plin si a pune in valoare orice tip de bust.
Printul pune in evidenta bronzul.
Este prevazut cu un decupaj frontal si un segment din plasa transparenta pentru a pune in valoare talia.
Materialul este fin si usor lucios.
Designul costumului este cu decolteu adanc, pentru a pune in valoare bustul.
Snururile reglabile de pe laterale evidentiaza talia.
Culoarea este versatila si este potrivita pentru orice tip de piele, indiferent de nuanta sau subton.
Materialul este calitativ si rezistent.
Printul evidentiaza bronzul si pune in lumina subtonurile calde ale pielii.
Este prevazut cu snur reglabil la spate pentru a scoate in evidenta silueta.
Este prevazut cu decupaj frontal si plasa neagra pentru a crea iluzia unei siluete mai subtiri.
       
  vezi AICI pret vezi AICI pret vezi AICI pret

 2. Cum alegi cel mai bun costum de baie modelator?


Dupa cum probabil stii deja daca ai ajuns la acest articol, costumele de baie modelatoare sunt special create cu scopul de a-ti evidentia silueta si de a ascunde imperfectiunile. Cu toate acestea, nu fiecare costum de baie se potriveste si fiecarui tip de corp, iar anumite modele te vor pune mai bine in lumina comparativ cu altele. Prin urmare, este recomandat sa tii cont de cateva aspecte generale atunci cand pornesti in cautarea modelului perfect pentru tine si trasaturile tale. Iata care sunt acestea:

● Tipul de croi
Alege un costum cu un tip de croi care sa iti accentueze talia si care sa ofere, in acelasi timp, si sustinere bustului. Daca ai silueta sub forma de clepsidra, poti opta pentru un model cu o curea in talie sau cu decupaje pe laterale. Daca ai bustul mai voluminos, poti alege un costum de baie cu un sutien cu cupe, pentru sustinere suplimentara, sau cu un decolteu adanc, pentru a-ti pune in valoare trasaturile.
● Materialul
Alege un costum de baie dintr-un material potrivit pentru activitatile pe care le vei face in vacanta. Daca planuiesti sa inoti in piscina, spre exemplu, este recomandat sa optezi pentru un costum dintr-un material rezistent la clor. Daca vei sta in schimb la plaja si iti place sa te bronzezi sub razele soarelui, alege un model fabricat dintr-un material care se usuca rapid.
● Designul, printul si culoarea
Alege un costum de baie cu un design interesant si care sa te scoata in evidenta, cum ar fi un model cu dungi verticale sau cu print floral. De regula, dungile verticale inalta silueta si creeaza iluzia unei talii mai subtiri. De asemenea, nu face alegerea finala bazandu-te strict pe gusturile personale, ci ia in considerare si ceea ce se potriveste trasaturilor tale, cu predilectie tonului si subtonului pielii. Daca pielea ta are un ton rece si o nuanta mai deschisa, culorile inchise, precum albastru navy, rosu-visiniu, verde masliniu sau chiar violet pot fi potrivite. Daca, in schimb, pielea ta are subtonuri calde si este deja cat de cat bronzata, cu siguranta vei atrage toate privirile intr-un costum de baie modelator in nuante neon!
● Masura
In general, masurile in ceea ce priveste costumele de baie modelatoare difera de la brand la brand sau chiar de la model la model. Pentru a te asigura ca faci alegerea cea mai potrivita pentru tine, fa rost de un metru de croitorie si masoara-ti cu exactitate bustul, talia si soldurile inainte de a face orice fel de achizitie.

3. Recomandari de care sa tii cont la spalarea si intretinerea costumului de baie modelator

La fel ca oricare alt tip de articol vestimentar, si costumul tau de baie are nevoie de o intretinere adecvata pentru a te putea bucura de el pentru cat mai mult timp posibil, iar aici ne referim atat la purtare, cat si la spalare si uscare. Iata care sunt principalele aspecte de care este recomandat sa tii cont pentru a-ti mentine costumul de baie modelator in stare optima, indiferent de numarul de purtari!
● Clateste bine costumul de baie cu apa rece imediat dupa ce te intorci de la piscina sau plaja pentru a elimina nisipul, sarea sau clorul si a preveni astfel deteriorarea tesaturii. Dupa clatire, preseaza-l usor pentru a elimina excesul de apa. Nu-l stoarce si nu-l usca in uscatorul de rufe, ci lasa-l sa se usuce in mod natural la umbra, departe de lumina directa a soarelui.
● Spala costumul de baie manual, cu detergent delicat, special conceput pentru tesatura din care este fabricat. Nu folosi inalbitor sau balsam de rufe, deoarece acestea pot deteriora materialul si culoarea. De asemenea, nu calca costumul de baie, deoarece caldura degajata de fierul de calcat poate distruge elasticitatea costumului.
● In ceea ce priveste depozitarea, nu lasa costumul de baie inca umed intr-un loc inchis sau intr-o geanta, deoarece acest lucru poate determina inmultirea bacteriilor si poate duce la aparitia mucegaiului. Lasa-l sa se usuce complet inainte de a-l aseza inapoi in bagaj sau in dulap.
● Daca planuiesti sa petreci o zi la piscina, nu purta costumul de baie in apa cu clor pentru un timp indelungat, deoarece clorul poate deteriora materialul, ducand astfel la decolorare si la pierderea in timp a elasticitatii.
Costumele de baie modelatoare se numara printre cele mai noi trenduri in materie de beachwear din ultimii ani. Ia in considerare sfaturile si recomandarile prezentate in acest articol si alege chiar acum modelul perfect pentru gusturile si conformatia ta!
Surse foto: Unsplash.com, Embody.ro.

4. Intrebari si raspunsuri frecvente despre costumele de baie modelatoare

Cum functioneaza costumele de baie modelatoare?
Costumele de baie modelatoare sunt fabricate dintr-un material special care ajuta la comprimarea si modelarea zonelor inestetice sau problematice, ascunzand astfel imperfectiunile si punand in valoare talia si silueta. Anumite modele pot fi echipate si cu un strat de material suplimentar sau bureti pentru a oferi mai multa sustinere.
  1. Sunt costumele de baie modelatoare confortabile?
Da, costumele de baie modelatoare sunt la fel de confortabile ca cele clasice, insa este foarte important sa faci achizitia pornind de la masuratorile tale exacte.
  1. Pot fi costumele de baie modelatoare purtate indiferent de silueta?
Da, costumele de baie modelatoare sunt disponibile intr-o varietate de stiluri si dimensiuni, astfel incat sa poata pune in valoare orice tip de silueta.
  1. Sunt costumele de baie modelatoare mai scumpe decat costumele de baie obisnuite?
Nu, costumele de baie modelatoare nu sunt neaparat mai scumpe comparativ cu cele clasice. In general, preturile acestora difera in functie de material, brand/colectie si alte specificatii (cu sau fara push-up, model etc.).
  1. Cum se intretin costumele de baie modelatoare?

Costumele de baie modelatoare se spala manual, cu detergent delicat si folosind apa rece sau doar usor calduta. Nu folosi inalbitor, balsam de rufe sau clor, nu le stoarce si nu le usca in uscatorul de rufe, pentru a nu deteriora materialul. Lasa costumul de baie sa se usuce la umbra, intr-un loc ferit de razele directe ale soarelui. De asemenea, nu calca costumul de baie, caci este posibil ca acesta sa isi piarda din elasticitate de la caldura fierului de calcat.



 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!