🚚Transport GRATUIT la comenzi peste 199lei

↩️Retur gratuit in easybox

📍Livrare in easybox 9 lei

Ce tip de pijamale purtam in sezonul rece

Ce tip de pijamale purtam in sezonul rece
  Sezonul rece se apropie iar atmosfera se va simti si in casa, iar alegerea unei pijamale sau tinute de casa, este foarte importanta pentru comfortul fiecaruia.
  Daca simti nevoia sa te incalzesti cu ajutorul tinutelor de casa, al pijamalelor sau esti o persoana friguroasa, alege in functie de nevoie, pijamale dama calduroase si pufoase, placute la atingere si confortabile.
  Nu doar purtatul pijamalelor in casa este important, ci si un somn relaxant si odihnitor in materiale de calitate si calduroase este esential. Hainele pe care le porti in casa si in care dormi sunt la fel de importante ca si hainele de strada.
  Alege pijamale cu o croiala cat mai lejera, comoda pentru tine, materialele stramte sau care vin mulat te vor face mai mult sa transpiri, va fi incomoda si vor ridica temperatura corpului, ce va duce la un somn mai agitat sau vei adormi mai greu.

Poarta pijamale potrivite pentru fiecare sezon si anume:
  • Vara poti alege camasa de noapte tip furou din satin in care te vei simti lejer sau pijamale lejere, subtiri din bumbac sau pijama dama subtire, material tip matase , avantajand orice tip de silueta, usoare si racoaroase pentru ca piele sa respire.
  • Pentru sezonul rece, opteaza pentru pijamale confortabile din bumbac ceva mai groase sau pentru pijamale cocolino din material calduros,tip fleece, cel mai calduros material si rezistent, mai rezistent la apa decat bumbacul, se poate spala si la temperaturi inalte si nu intra la apa, pastreaza mai bine caldura corpului fata de bumbac.
  • Pijamalele cocolino sunt foarte confortabile si moi la atingere.

  • Pijamalele de tip polar sau fleece sunt recomandate doar in sezonul rece, fiind extrem de calduroase, asigurandu-ti confortul si caldura unei pijamale perfecte pe timp de iarna.

  • Fleece sau polar este o tesatura sintetica moale, din fibre de poliester, asemanator cu lana, oferind confort termic ridicat, nu retin umezeala si apa si se usuca rapid.


Am selectat pentru tine cele mai frumoase si moderne modele de pijamale in care sa te simti confortabil in orice moment al zilei.
Alege pijamalele perfecte pentru tine, colectia noua de pijamale de dama, barbati si copii te asteapta pe site-ul embody 


sursa foto pexels.com
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!